Rød-grønn kaffe

Vi ønsker å engasjere lokalmiljø og spre vår politikk ved å møte folk der de er, i tillegg til å gjøre våre folkevalgte mer kjent. Ved å invitere til en kaffekopp kan du komme i kontakt med folk i lokalmiljøet og bygge tillit og dialog på en uformell måte. Dette kaller vi for rød-grønn kaffe.

Her kan du laste ned en mal for hvordan du får til en vellykket rød-grønn kaffe.

Facebook-banner

Trykk på bildet du ønsker å bruke, og høyreklikk for å laste det ned.

"Rød-grønn kaffe. Snakk med en SV-er" Bilde av en SV-politiker som snakker med velgere som drikker kaffe. Fire personer sitter rundt et grønt bord, med SV-kopper og en kaffekanne. Bilde med tekst. Last ned bildet for å bruke som Facebook-banner.
"Rød-grønn kaffe. Snakk med en SV-er" Bilde av en SV-politiker som snakker med velgere som drikker kaffe. Fire personer står rundt et grønt Tre personer, med SV-kopper og en kaffekanne. Bilde med tekst. Last ned bildet for å bruke som Facebook-banner.

Delebilde til sosiale medier

Trykk på bildet du ønsker å dele, og høyreklikk for å laste det ned.

"Rød-grønn kaffe. Snakk med en SV-er" Bilde av en SV-politiker som snakker med velgere som drikker kaffe. Fire personer sitter rundt et grønt bord, med SV-kopper og en kaffekanne. Bilde med tekst. Last ned bildet for å bruke som delebilde til sosiale medier.