Last ned appen! - Mobiltelefonskjerm som viser menneskelignende katt som holder en mobiltelefon med SV appen. tekst og illustrasjon

Du kan lese om hvilke opplysninger appen lagrer om deg i personvernerklæringen.

Nyeste versjon av appen kom ut 1. november 2022, derfor kan det være lurt å sjekke at man har installert versjon 1.1 i App store eller Play.

I SV-appen kan du lese om politikken og aktuelle saker. Vi sender også ut oppgaver du kan gjøre, som for eksempel å dele innhold i sosiale medier.

Du har full kontroll over hvor mye varsler du vil motta i appen, still inn på det som passer for deg. Innstillingene for varsler finner du inne på «profil» i appen. Du må også stille inn telefonen på å la appen vise varsler dersom du skal få noen.

Målet for appen er at den skal gi alle mulighet til å delta, uansett hvor mye eller lite tid man har, og uansett hvor man bor. Appen videreutvikles, og det vil komme nye funksjoner i framtida.

Dette er et strålende verktøy, som jeg tror at vil få meg (som et litt hvilende medlem) til å føle at jeg er med i et fellesskap, og huske på hvorfor jeg meldte meg inn, og ikke minst oppmuntre til enkle lavterskelaktiviteter.

Deltaker i app-test
Apptivistguide, last ned appen, registrer deg, tillat varslinger - antropomorf katt og mobiltelefoner som kjører SV appen. tekst og illustrasjoner
Last ned og tips en SV venn! SVs aktivistapp, sv.no/app - antropomorf katt med telefon. tekst og QR kode og illustrasjon
Print ut og lag plakat til arrangementer, så stor som mulig slik at QR koden kan leses på avstand.