SV-appen

Last ned appen! - Mobiltelefonskjerm som viser menneskelignende katt som holder en mobiltelefon med SV appen. tekst og illustrasjon

Har du appen fra før?

Den nye versjonen av appen kom i august 2023, så for å få glede av den bør du slette appen fra telefonen og laste den ned på nytt hvis du installerte før august.

Nyeste versjon av appen kom ut 17. august 2023, så husk å sjekke at du har installert versjon 2.0 i App store eller Play.

Du kan lese om hvilke opplysninger appen lagrer om deg i personvernerklæringen.

Du har full kontroll over hvor mye varsler du vil motta i appen, still inn på det som passer for deg. Innstillingene for varsler finner du inne på «profil» i appen. Du må også stille inn telefonen på å la appen vise varsler dersom du skal få noen.

Målet for appen er at den skal gi alle mulighet til å delta, uansett hvor mye eller lite tid man har, og uansett hvor man bor. Appen videreutvikles, og det vil komme nye funksjoner i framtida. Så følg med i appen!

Dette er et strålende verktøy, som jeg tror at vil få meg (som et litt hvilende medlem) til å føle at jeg er med i et fellesskap, og huske på hvorfor jeg meldte meg inn, og ikke minst oppmuntre til enkle lavterskelaktiviteter.

-Apptivist, juni 2022
Last ned og tips en SV venn! SVs aktivistapp, sv.no/app - antropomorf katt med telefon. tekst og QR kode og illustrasjon
Print ut og lag plakat til arrangementer, så stor som mulig slik at QR koden kan leses på avstand.