Innlogging

Gå inn på medlemsregisteret vårt Hypersys på: https://sv.hypersys.no.

Hvis du aldri før har logget inn, eller har glemt passordet bruker du «Glemt passord». Du vil nå bli bedt om å oppgi E-postadressen du har meldt deg inn med. Skriv den inn og trykk «Send nytt passord». Du skal da få en E-post med passordet ditt.

Animasjon som viser hvordan en oppretter bruker i medlemsregister. Animasjon

Når du har fått tilsendt passord går du tilbake til https://sv.hypersys.no og logger på e-postadressen din og passordet. Du vil bli bedt om å endre passordet når du logger på. Du er nå klar til å bruke medlemsregisteret.

Når du har logget inn vil du få opp din brukerprofil. Her kan du se hvilken informasjon vi har registrert om deg, og du kan selv endre opplysningene dine.

animasjon av hvordan en redigerer brukerinfo i medlemsregisteret. Animasjon

Klikk inn på feltet du ønsker å endre på. Skriv inn og klikk på det blå ikonet for å lagre opplysningene.

Hjelp, jeg får ingen E-post!

Hvis du ikke har fått E-post må du huske å sjekke søppelpostmappen din. Hvordan denne fungerer vil variere fra E-posttjeneste til e-posttjeneste.

Hvis det heller ikke dukker opp noe i søppelposten kan det være at vi har feil e-postadresse registrert hos deg, eller at vi ikke har en i det hele tatt. Ta kontakt med oss på telefon: 21 93 33 00 eller på e-post medlem@sv.no. For slike henvendelser ber vi deg om mulig å ha medlemsnummeret (Finnes på kontingenten din) tilgjengelig. Hvis ikke vil det måtte bli foretatt kontrollspørsmål for å bekrefte identiteten din.