Om appen

Følge lokallag

For å se arrangementer i lokallaget ditt må du følge dem i appen. Gå på «Profil», og velg lokallag i «Organisasjoner». Se nærmere bruksanvisning her.

Problem med treg innlasting

Hvis «Hva skjer?» eller «Hjem» skjermene laster tregt(mer enn 4-5 sekunder) bør du slette appen og installere den på nytt. Dersom lokallagene du følger har veldig mange arrangementer kan det ta litt tid å laste dem.

Varsler

For å se varsler i appen må du tillate varsler for den på telefonen din. Du må også velge hvor ofte du vil ha varsler i appen.

Problem med å motta varsler

Det hender at folk har problemer med varsler, dette er ofte de som har hatt SV-appen siden aller første versjon. For å løse problemene kan man forsøke å avinstallere appen og slette alle data, og så installere den på nytt. Hvis ikke det fungerer må man aktivt slette app-cache. Hvordan man gjør dette på ulike telefoner varierer, så det enkleste er å søke på nettet etter «clear app-cache» og navnet på din telefon.

Problem med innlogging

Folk som har hatt SV-appen siden første versjon blir også ofte logget ut etter ganske kort tid med inaktivitet. For å løse dette gjelder samme framgangsmåte som for problem med å motta varsler.