Støtt Gaza – kjøp Palestina-plakat!

Publisert av: Henriett Røed Publisert: 04. juni 2024
Oppdatert: 04. juni 2024
Lesetid: ca. 1 min

Situasjonen på Gaza blir stadig verre. 36 000 mennesker er drept i Israels brutale krigføring mot palestinere, 15 000 av dem barn. Verden har vært vitne til flere brutale massakrer på sivile palestinere som i desperasjon søker mat eller trygghet fra bomberegnet. Ingen steder på Gaza er trygge. Et helt folk er traumatisert.

Den palestinske sivilbefolkningen er stengt inne, de nektes mat, strøm og medisiner, og de har ikke noe trygt sted å flykte.

SVs grafiker, Silje Faugli, har laget flotte plakater, og alt overskuddet fra salget av disse plakatene går uavkortet til Norsk Folkehjelp sitt arbeid på Gaza. Plakatene finnes både med og uten SV-logo, og i to ulike størrelser: 50×70 cm og 70×100 cm.

Bestill liten plakat uten logo her
Bestill liten plakat med SV-logo her
Bestill stor plakat uten logo her
Bestill stor plakat med SV-logo her