Bli med på SVs lobbykurs!

Publisert av: Henriett Røed Publisert: 09. februar 2024
Oppdatert: 09. februar 2024
Lesetid: ca. 1 min
SV arrangerer igjen gratis lobbykurs på Stortinget, for organisasjoner, foreninger og lag som normalt ikke har anledning til å kjøpe seg tid hos lobbyselskaper. 

Tid: 22. februar kl 09:00 – 12:15 (innsjekk 08:30- 08:55) 

Sted: Stortinget

Kurset er gratis for ideelle organisasjoner og virksomheter

Lobbyselskaper tar seg godt betalt for å være politiske døråpnere, eller for å lære bort hvordan man skal nå gjennom i regjering eller på Stortinget med et politisk budskap. SV er positiv til at personer, organisasjoner og bedrifter kontakter og påvirker politikere. Stortinget skal la seg påvirke av ny kunnskap, informasjon og gode argumenter. Men vi liker ikke en utvikling hvor det i økende grad er de med penger som når gjennom. Det bør ikke være lommeboka som avgjør om din sak får politisk gjennomslag – men argumentene. 

Derfor arrangerer SV igjen gratis lobbykurs på Stortinget, for organisasjoner, foreninger og lag som normalt ikke har anledning til å kjøpe seg tid hos lobbyselskaper. 

Vi tror vi kan tilby en liten smakebit av det samme som disse byråene kan – ja, kanskje kan vi til og med tilby et bedre blikk, fra innsida. 

 NB: På grunn av begrenset antall seter må vi sette en grense på to personer per organisasjon. Påmeldingsfrist: 15. februar