Gatefest med Stavanger SV

Publisert av: Stine Solvoll Navarsete Publisert: 11. desember 2023
Oppdatert: 07. februar 2024
Lesetid: ca. 2 min
Bli med på gatefest - folk på lekeplass. tekst og foto

Lokallag: Stavanger SV

I forbindelse med valgkampen arrangerte vi gatefest i Stavanger SV. Her inviterte vi til grilling, hoppeslott, klesbyttehjørne og sosialt samvær. Det ble en suksess, vi hadde ca 285 interesserte på Facebook i forkant, og anslo etterpå at rundt 100-150 tok turen innom, til tross for dårlig vær. Mange fra strategiutvalget og styret hadde ansvar for ulike ting under gatefesten, og en del medlemmer var også med og hjalp til. Dette gjorde både at vi var godt synlige, og at vi fikk anledning til å snakke med alle som kom innom. I tillegg holdt førstekandidaten vår, Eirik, to appeller i løpet av festen.

I forkant av gatefesten gjorde vi en del forberedelser. Valgkampsekretæren vår, Emilie, gjorde en strålende jobb med å få tillatelse til å ha festen i en park sentralt i sentrum, leie scene, telt og hoppeslott. I tillegg tok mange fra styret og strategiutvalget ansvar for planlegging, innkjøp og gjennomføring av de ulike aktivitetene:

Dagen ble en stor suksess, og selv om det krevde en del organisering og planlegging, var vi godt fornøyde med resultatet. Det ble en hyggelig og sosial dag både for medlemmer og mange andre som tok turen innom. I tillegg fikk vi snakket masse om lokalpolitikk!