Fremover for Finnmark SV

Publisert av: Stine Solvoll Navarsete Publisert: 13. februar 2023
Oppdatert: 07. februar 2024
Lesetid: ca. 1 min
Mennesker i Finnmark SV. foto

Fylkeslag: Finnmark SV

Distriktssekretær i Troms og Finnmark SV, Rakel Hagen Olsen, oppsummerer arrangementet:

Helga 3.-5. februar var ca 20 SVere i Finnmark samlet i Lakselv for å se fremover for det gjenstiftede Finnmark SV. Det skjer mye spennende i Finnmark på mange fronter. For SV er det viktig å ivareta ulike interesser i forbindelse med utviklingen, derfor inviterte vi Lars Haltbrekken, Samepolitisk råd, og miljøpolitisk utvalg for å innlede til debatter om temaene kraft og arealforvaltning i Finnmark og samiske og andre urfolksinteresser. Vi hadde også en god gjennomgang av det foreslåtte valgprogrammet for Finnmark, og fikk diskutert den kommende valgkampen. Oppsummert var det veldig gode debatter om store og viktige tema, med en god dose sosialt påfyll.