Bli med og vis solidaritet med Ukraina!

Publisert av: Henriett Røed Publisert: 01. mars 2022
Oppdatert: 19. august 2022
Lesetid: ca. 1 min
Bli med på Nasjonal aksjonsdag – Solidaritet med Ukraina, førstkommende lørdag 5. mars.
Solidaritet med Ukraina! - I Hjerte Kyiv skilt foran bygning. tekst og foto

Bildene fra krigshandlingene i Ukraina som kommer gjennom tv-ruta og i avisene om dagen er skremmende og hjerteskjærende. Flere hundretusen mennesker er på flukt, familier splittes og den humanitære krisen øker for hver dag. 

Det er lett å kjenne på maktesløshet i disse dramatiske dagene vi nå opplever. Mange har tatt kontakt med SV og har lyst å hjelpe, markere støtte til våre Ukrainske brødre og søstre, og bidra der det trengs. 

Derfor inviterer vi organisasjonen med på Nasjonal aksjonsdag – Solidaritet med Ukraina, førstkommende lørdag 5. mars. Vi oppfordrer alle lokallag til å ta initiativ til markeringer, der vi inviterer med andre partier, organisasjoner og foreninger lokalt, og sammen viser solidaritet. 

Ressursbanken finner dere forslag til hvordan dere kan gå frem for å lage gode arrangement og forslag til ulike aktiviteter man kan gjennomføre. Hvis dere trenger hjelp, eller har behov for å diskutere ting i forbindelse med aksjonsdagen, så er det bare å kontakte partikontoret.