SVs stortingsgruppe har fordelt arbeidsoppgavene

Publisert av: Bjarne Kristoffersen Publisert: 10. oktober 2021
Oppdatert: 14. oktober 2021
Lesetid: ca. 2 min
SVs stortingsgruppe for perioden 2021 til 2025. Foto
SVs stortingsgruppe for perioden 2021 til 2025.

– Årene som kommer avgjør om Norge klarer å ta hånd om klima- og naturkrisen, og om vi klarer å få bukt med de økende forskjellene i makt og rikdom. SV har en nøkkelrolle i det nye Stortinget, den makten skal vi bruke til å sørge for resultatene våre velgere har bedt om., sier SV-leder Audun Lysbakken.

– Vi har fått en sterk stortingsgruppe, som kommer til å sette sitt preg på norsk politikk de neste fire årene. Dette laget, og denne fordelingen av arbeidsoppgaver, gjør oss veldig godt skodd for hardt og viktig arbeid de neste årene. Vi er klare! 

SVs stortingsgruppe har valgt følgende gruppestyre: 

Audun Lysbakken er parlamentarisk leder. Kirsti Bergstø og Torgeir Knag Fylkesnes er parlamentariske nestledere. Ingrid Fiskaa og Kari Elisabeth Kaski er medlemmer av gruppestyret 

Fordeling av komiteansvar 

Andre verv