Aktuelt

Alle ArrangementerLedige stillingerNyheter
Gruppe mennesker. foto 20. mai 2022 – Ledige stillinger

Ledig stilling som organisasjonskonsulent i Vestland SV

Vil du bidra til å bygge SV-laget i Vestland og Bergen? Ønsker du å jobbe for at SV skal få gjennomslag for sin politikk for miljø og rettferdig fordeling? Har du erfaring fra organisasjonsarbeid? Da er du kanskje personen vi leter etter!
Er du vår nye kollega? sv.no/aktuelt/ledige-stillinger/ - Gruppe folk som står samlet. tekst, lenke, og illustrasjon 3. mai 2022 – Ledige stillinger – Aktuelt

Ledig stilling som administrasjonssekretær på partikontoret

Vi søkjer etter ein ryddig og serviceinnstilt person med engasjement for SV, til å vere ein del av førstelinja på partikontoret. Vi leiter etter deg som vil sørge for at folk som kontaktar SV får eit godt inntrykk av partiet, og gode svar.
Er du vår nye kollega? sv.no/aktuelt/ledige-stillinger/ - Gruppe folk som står samlet. tekst, lenke, og illustrasjon 2. mai 2022 – Ledige stillinger – Aktuelt

Ledig stilling som fylkessekretær for Vestfold og Telemark SV

Vil du bidra til å bygge SV-laga i Vestfold og Telemark? Ønsker du å jobbe for at SV skal få gjennomslag for sin politikk for miljø og rettferdig fordeling? Har du erfaring fra organisasjonsarbeid? Da er du kanskje personen vi leter etter!