open menu

Nominasjonsmøtet: Teknisk hjelp før og under møtet

Har du tekniske problemer i forbindelse med nominasjonsmøtet? Her kan du få hjelp. Fyll ut et support-skjema, eller les deg opp på våre veilledninger.

Digitale verktøy på nominasjonsmøtet

Oslo SVs nominasjonsmøte er Norges største nominasjonsmøte og arrangeres nå for første gang digitalt. For å sørge for at møtet går smidig og rettferdig for seg er vi nødt til å bruke to ulike digitale verktøy. Du ser og hører på selve møtet via Zoom, mens innsjekking, saksliste og voteringer skjer i GoPlenum.

Tips: Hvis du har mulighet er det lurt å ha to skjermer under nominasjonsmøtet. Da kan du ha videomøtet (Zoom) åpent på PC, mens du bruker GoPlenum på smarttelefon/nettbrett.

Her finner du instruksjon på hvordan du kan bruke GoPlenum og Zoom på samme datamaskin.

Hvordan laste ned og bruke GoPlenum

Se denne videoen for å lære hvordan du laster ned, logger inn og bruker GoPlenum i forbindelse med nominasjonsmøtet.

Laste ned Go-Plenum:

GoPlenum kan brukes både på PC, mobil og på nettbrett. For å kunne bruke GoPlenum på mobil eller nettbrett må du laste ned en app. Dette er veldig enkelt og helt gratis!

På mobil eller nettbrett:

  1. Gå inn på App Store (hvis du har Iphone/Ipad), eller Google Play (for android).
  2. Skriver inn «GoPlenum» i søkefeltet og trykk søk.
  3. Så trykker du på skyen eller der det står “hent” for å laste ned den. Du vil kanskje bli bedt om å skrive inn passord til din apple-Id eller googleplay-konto for å få lov til å laste ned, eller godkjenne ved fingeravtrykk.

På datamaskin:

Du trenger ikke laste ned GoPlenum. Gå inn på nettleseren din og søk på: https://sv.goplenum.com/start-side

Logge inn i GoPlenum

Alle som er påmeldt nominasjonsmøtet skal ha mottatt en SMS fra GoPlenum med innloggingsinformasjon.

Følg anvisningene i SMS-en og fyll inn organisasjonskoden (som er “sv”) og din egen unike registreringskode.

Du vil så bli bedt om å fylle inn og gjenta et valgfritt passord som du lager selv. Dette bruker du ved evt senere innlogginge i GoPlenum.

Trenger du mer hjelp eller opplever du problemer med GoPlenum?Sjekk ut vår hjelpeside med korte instruksjoner fra GoPlenum, eller bla ned for å se hvordan du kan få hjelp.

Hvordan laste ned og bruke Zoom

Vi bruker Zoom til å vise hva som skjer på talerstolen og ved ordstyrerbordet. I tillegg viser vi kode som skal brukes ved opprop og til å vide skjermbilder om resultat av voteringer og liknende.

Vi anbefaler at du følger møtet i Zoom og ikke på andre plattformer. Det er mulig å følge møtet som en sending på Oslo SVs Facebook-side eller Oslo SVs YouTube-kanal. Men merk at det er en forsinkelse i denne sendingen (mellom noen sekunder og et minutt) som gjør at du ikke har så god tid på deg når det er voteringer om opprop. Vi anbefaler derfor alle delegater å bruke Zoom for å være sikker på at man får stemt.

Laste ned Zoom:

Zoom kan brukes både på PC, mobil og nettbrett. Må mobil og nettbrett må du laste ned Zoom-appen for å bruke Zoom. På PC kan du du velge om du vil laste ned appen eller om du vil følge Zoom-møtet fra nettleseren din. Vi anbefaler at du laster ned appen, også på PC.

Logge inn på Zoom:

Før møtet (senest kl 12 samme dag) vil du få tilsendt en lenke til et eget møterom på Zoom. Følg lenken for å logge inn.

Kamera på møtet:

Idet du entrer det digitale møterommet velger du om du ha på kameraet eller ikke. Vi håper mange velger å ha kameraet på, men merk deg at møtet strømmes direkte på Facebook og YouTube. Dersom du vil være garantert å ikke vises på sendingen skrur du kameraet av.

Mikrofon på møtet:

Du blir også spurt om hva slags mikrofon du bruker. Velg “Use computer audio”. Men merk at det er kun forhåndsinnmeldte talere som får ordet under dette møtet.

Her finner du i tillegg en egen brukerveiledning for Zoom dersom du har andre spørsmål.

Trenger du hjelp?

Opplever du tekniske problemer eller trenger hjelp? Frykt ikke! Vi er her for å hjelpe deg både i forkant og underveis i møtet.

Har du problemer eller lurer du på noe? Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Dersom du får tekniske problemer før eller underveis i møtet kan du også kontakte vårt Support-Team ved å fylle ut dette skjemaet, så kontakter vi deg i løpet av kort tid. Du kan også stille spørsmål til host i møterommet i Zoom.

Del dette