Valgkampseminar 6. mai

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 03. mai 2017
Oppdatert: 05. mai 2017
Lesetid: ca. 1 min
Vil du bidra i SVs valgkamp? Da bør du få med deg dette seminaret. Dagen blir spekket med info og triks som er nyttig for enhver situasjon, enten du bidrar med å vinne velgere på gater og torg, i vennegjengen eller i sosiale medier. Etter seminaret blir det fest og moro.

I september har vi sjansen til sette strek for fire år med blåblå regjering. I fire måneder på rad har målingene vist et styrket SV og flertall for en ny regjering. Vi er i siget, men det kommer til å være kamp om hver eneste stortingsplass. Derfor trenger vi DEG. Bli med og hjelp oss til et sterkt valgresultat!

På Oslo SVs valgkampseminar inviterer vi alle som er interessert i å bidra i valgkampen. Seminaret blir spekket med info og triks som er nyttig for enhver situasjon, enten du bidrar med å vinne velgere på gater og torg, i vennegjengen eller i sosiale medier. Etter seminaret blir det fest og moro.

De 50 første påmeldte på dette skjemaet får gratis t-skjorte!

Mer informasjon om programmet og festen finner du på facebookeventen her. Inviter gjerne med deg flere. Alle som liker SV og som vil bidra til å gjøre et godt valg er velkommen, man må ikke være med – men meld dere på.

Husk også å melde deg som valgkampaktivist her.