Årsmøte i Trondheim SV 2021 avholdes digitalt 23. januar

Publisert av: frode.nystuen Publisert: 09. desember 2020
Oppdatert: 08. januar 2021
Lesetid: ca. 1 min
Trondheim SV arrangerer sitt årsmøte digitalt på zoom 23. januar.

Slik smittesituasjonen, anbefalinger og smittevernsregler er per i dag ser vi oss nødt til å arrangere et digitalt årsmøte i Trondheim SV. Møtet vil foregå mellom 11.00-15.00 lørdag 23.01 og program kommer snart. Alle medlemmer av Trondheim SV og Stundentlaget til Trondheim SV kan delta med tale og stemmerett.

Vi oppfordrer alle som ønsker å delta om å melde seg på ved å sende fullt navn og telefonnummer til trondheim@sv.no (skriv «Årsmøte Trondheim SV 2021» i emnefeltet) innen 21.01. Dette er for å kunne registrere alle møtedeltagere med stemmerett og unngå for mye kaos på selve møtet. Det digitale møterommet holdes åpent fra 10.00 for å kunne hjelpe folk som evt. sliter med de tekniske løsningene. Påloggingsinformasjon og annen praktisk informasjon vil sendes ut til påmeldte delegater i god tid i forkant av møtet.

Møtet er åpent for alle så hvis du ikke er medlem og ønsker å delta som observatør så sender du en mail til trondheim@sv.no.

Saker som skal behandles på årsmøtet er:

I tillegg har det kommet inn et forslag om å etablere et nettverk i Trondheim SV for tegnspråklige, og hvis du som medlem har ideer til hvordan vi kan involvere flere i lokallagsarbeidet i Trondheim SV så ikke nøl med å ta kontakt med Trondheim@sv.no.

Sakspapirer og mer informasjon om det praktiske rundt møtet vil bli lagt ut her.

Frist for å melde inn saker er lørdag 9. januar (14 dager før møtet)
Innkalling til årsmøtet med dagsorden og sakspapirer sendes ut seinest ut lørdag 16. januar.


Sentrale vedtekter: https://forrige.sv.no/wp-content/uploads/2019/04/SV-Gjeldende-vedtekter_sist-endret-2019.pdf

Lokale vedtekter:

Vedtekter-Trondheim-SVLast ned