open menu

Slik melder du deg på Oslos SVs nominasjonsmøte

Logg inn i medlemsregisteret for første gang

Du kan SVs medlemsregister (Hypersys) ved å gå inn på vår påloggingsside https://sv.hypersys.no

For å be om førstegangspassord trykker du på “Glemt passord” som vist på bildet under.

Skriv inn epostadressen som du har meldt deg inn med, og trykk på “Send nytt passord”

Hvis du er registrert med en epostadresse i SVs medlemsregister skal du få et passord sendt til deg. Husk å sjekk i innboksen. Hvis du ikke har registrert deg med en epostadresse, eller opplever at det ikke kommer noe i innboksen må du ta kontakt med fylkessekretæren i Oslo SV på oslo@sv.no eller tlf. 45244724

Meld deg på arrangementet i medlemsregisteret.

Videoinnstruks om hvordan du melder deg på Oslo SVs nominasjonsmøte

Når du har logget deg inn i medlemsregisteret kommer du til brukerprofilen din. Dette er en god anledning til å sjekke og oppdatere dine medlemsopplysninger i feltet markert med 1. på bildet under. Når du er klar til å melde deg på trykker du på arrangementer i menyen oppe til venstre (Markert 2. på bildet).

Skjermdump med markerte områder. Skjermdump

Hvis du ikke ser arrangementet når du har logget deg inn i hypersys, er dette fordi du ikke har stemmerett på nominasjonsmøtet. Dersom du mistenker at dette skyldes en feil hos oss, kan du sende en mail om dette til fylkessekretær på oslo@sv.no.

Du kommer nå inn på Arrangementmenyen. Trykk på “Nominasjonsmøte i Oslo SV” (Markert 3.) og du får mer informasjon om arrangementet, og at du er invitert. Klikk på den blå “Meld på”-knappen (Markert 4.)

Først får du opp et lite vindu om hvilke roller du har mulighet til å melde deg på som. For dette møtet er det kun mulig å melde seg på som deltaker. Klikk på deltaker (Markert 5.) og et nytt vindu dukker opp. I området som er markert 6. har du mulighet til å fylle ut informasjon om du har behov for oppfølging av fylkeslaget. Fyll ut hvis det er relevant og send inn påmeldingen ved å trykke på den blå “Meld på”-knappen (Markert 7).

Du skal nå være påmeldt. Etter hvert som nominasjonsmøte nærmer seg vil du få tilsendt mer informasjon, og innstruks om hvordan du logger deg på møtet.

Hvis du ikke får til å melde deg på etter å ha lest denne instruksjonen, kan du ta kontakt med oslo@sv.no, så skal vi hjelpe deg.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter