open menu

Vil du være med å vinne valget?

Oslo SV søker en selvstendig, kreativ og engasjert person som kan være med å planlegge, og gjennomføre Oslo SVs valgkamp til stortingsvalget 2021.

SV er nå Oslos tredje største parti både målt i antall medlemmer og på de siste målingene. Mange frivillige står klare til å bidra til at SV gjør et brakvalg, og gi Norge en ny regjering. Vi skal utjevne forskjeller, kutte utslipp og skape et varmere samfunn.

Oslo SV skal styrke sitt partikontor i oppkjøringen til valgkampen med en ekstra medarbeider. Arbeidsoppgavene er å delta i forberedelsene og gjennomføringen av Oslo SVs stortingsvalgkamp. Stillingen omfatter også praktiske og administrative oppgaver, og det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid.

Valgkampsekretæren vil i tett samarbeid med Oslo SVs ledelse og kandidater planlegge aktiviteter, ha ansvar for den praktiske gjennomføringen av Oslo SVs aktiviteter i valgkampen og drive informasjons- og skoleringsarbeid.

Stillingen innebærer varierte arbeidsoppgaver, og vi søker etter en strukturert og arbeidsom person. Du har gode samarbeidsevner og ønsker å stå på for SVs politikk. Arbeidsgiver er Oslo SV.

Vi ser etter en person med:

  • Erfaring fra organisasjons- eller partiarbeid.
  • Erfaring fra kampanjearbeid og arbeid med frivillige
  • Teft for kommunikasjon og sosiale medier

Kjennskap til Oslo SV, samt førerkort er en fordel.

Stillingen er et 100 % engasjement frem til 1. oktober. Snarlig tiltredelse er ønskelig. Stillingen er omfattet av tariffavtale.

Søknad med CV sendes til oslo@sv.no
Spørsmål kan rettes til Sunniva Holmås Eidsvoll: 99 630 600 / sunniva.eidsvoll@gmail.com eller fylkessekretær Ane Fidjestøl: 45244724 / ane.fidjestol@sv.no 

Søknadsfrist: 15. desember

Del dette