open menu

Flertallspartiene i Oslo enige om budsjettavtale

De fire rødgrønne flertallspartiene SV, Arbeiderpartiet, MDG og Rødt ble i dag enige om en budsjettavtale for de kommende fire årene. – Jeg er veldig glad for at vi nå har fått på plass en avtale som sikrer et styringsdyktig rødgrønt byråd, sier Sunniva Holmås Eidsvoll, gruppeleder for Oslo SV.

Avtalen ble signert 18. februar og sikrer et styringsdyktig byråd. De fire partiene er enige om å:

  • Forplikte seg til å søke å danne flertall for ordinært og revidert budsjett.
  • Fortsette et konstruktivt samarbeid på saksfelt og områder hvor vi har felles interesser.

– Vi har samarbeidet veldig godt med Rødt i Oslo om budsjett de siste fire årene, og jeg er veldig glad for å fortsette budsjettsamarbeidet. Nå fortsetter arbeidet med å gjennomføre den radikale rødgrønne byrådsplattformen, sier Eidsvoll.

Del dette