Kampanje: Små forskjeller og sterke fellesskap!

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 15. mai 2019
Oppdatert: 15. mai 2019
Lesetid: ca. 2 min
Oslo er en delt by. Mange av landets rikeste bor her i byen, samtidig som nesten 20.000 barn vokser opp i fattigdom. Nå tjuvstarter vi valgkampen med fokus på et av de viktigste problemene Oslo står overfor.

For mange er det vanskelig å komme inn på boligmarkedet eller flytte til en større bolig. Andre sliter med å få endene til å møtes og har ikke råd til å sende barna på aktivitetsskole. Vi trenger en by med små forskjeller og plass til alle.

Den blå regjeringens økonomiske politikk bidrar til økte forskjeller, også i Oslo. Mens de på toppen får stadig nye skattekutt, rammes folk som er fattige eller syke av stadige velferdskutt og dårligere hjelp.

Derfor er det viktigere enn noensinne at vi har lokalpolitikere i Oslo som vil være en motkraft til dagens høyreregjering. Det er tid for små forskjeller og sterke fellesskap. Oslo SV går til valg på å bekjempe forskjellene i Oslo.

SV VIL:

Hva kan jeg gjøre?

  1. Bli med på aksjon sammen med lokallaget ditt. Alle lokallagene deltar i kampanjen på uliktvis, og de fleste arrangerer morgenaksjoner eller andre aksjoner med utdeling av løpesedler. Ta kontakt med lokallaget ditt og spør når de planlegger aksjoner.
  2. Kom på frokostmøte tirsdag 21. mai kl 0830 (frokost fra 0800). Både Marianne Borgen og Audun Lysbakken deltar når SV lanserer sin nye rapport om forskjeller i Oslo. Legg frokosten din på Internasjonalen på tirsdag og få med deg spennende funn!
  3. Spre budskapet i sosiale medier. Oslo SV legger fortløpende ut bilder og filmer om kampanjen utover uka. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter, og del innleggene våre.