open menu

Ledige stillinger

SV vokser! Nå har vi har flere ledige jobber både i partiorganisasjonen og i SVs stortingsgruppe.

SV søker sekretær for Agder-fylkene

Vil du være med å utvikle partiorganisasjonen til SV og forberede partiet til valgkampen i 2019? Har du ideer som kan gi oss økt aktivitet i lokallag og fylkeslaget? Har du erfaring fra organisasjonsarbeid? Ønsker du å jobbe for at SV skal få gjennomslag for sin politikk for miljø og rettferdig fordeling? Da er du kanskje personen vi leter etter. Søknadsfristen er 13. november 2017.

Les mer om stillingen og lever søknaden din her.

 

SVs stortingsgruppe søker to dyktige konsulenter

SVs stortingsgruppe skal ansette to konsulenter i fast stillinger. Konsulentene er vår sekretærfunksjon og skal sikre at stortingsrepresentantenes hverdag henger i hop og fungerer. Søknadsfrist er 1. november 2017.

Les mer om stillingene og lever søknaden din her.

 

 

SVs stortingsgruppe søker taleskriver og politiske rådgivere

SV er et parti i framgang og vi trenger å styrke laget ytterligere. SVs stortingsgruppe skal ansette tre politiske rådgivere i faste stillinger.

To av stillingene er klassiske politisk rådgiver-stillinger, som vil få saksansvar for egne fagfelt. Den tredje er en stilling som kombinerer oppdraget som taleskriver/skribent for partileder og politisk rådgivning på et annet fagområde. Søknadsfrist er 1. november 2017.

Les mer om stillingene og lever søknaden din her.

 

SVs stortingsgruppe søker organisatorisk rådgiver – ekstern virksomhet

SVs stortingsgruppe skal ansette en rådgiver med ansvar for å koordinere og organisere arrangement. Viktige oppgaver er planlegging, utvikling og kvalitetssikring av arrangementer, reiser og det andre arbeidet vi gjør for å møte mennesker over hele landet. Rådgiveren skal også koordinere våre konsulenters arbeid med å planlegge stortingsrepresentantenes arbeidsdag. Søknadsfrist er 1. november 2017.

Les mer om stillingen og lever søknaden din her.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter