Delegatinfo

Her finner du nyttig informasjon til deg som er delegat på landsmøtet.
Landsmøtedelegater snakker sammen. Foto

Sakspapirer 

Sakspapirer finner du på denne siden.

Der vil det også komme sakspapirer underveis i møtet, som for eksempel redaksjonskomiteenes innstillinger. Når viktige papirer blir lagt ut vil du som delegat motta en SMS. 

GoPlenum og Zoom 

Landsmøtet blir gjennomført digitalt med Zoom og GoPlenum. Zoom er videokommunikasjonsplatformen som overfører lyd og bilde. GoPlenum er et møteverktøy for avstemminger, taleliste osv. 

Klikk her for et notat som går igjennom det du trenger og vite for å delta.  

Tidsplan og frister 

Tidsplanen finner dere på denne siden. Merk at det på landsmøtet er frister både for å tegne seg og opprettholde forslag til votering. Dette gjøres i GoPlenum. Man kan tegne seg til debatter etter landsmøtet er konstituert. Opprettholding til votering gjøres etter redaksjonskomiteen for den aktuelle saken har lagt frem sin innstilling.  

Forslag til valgkomiteen

Det er frist for å melde kandidater og/eller innspill til valgkomiteen kl 14.30. Dette gjøres ved å sende epost til agu@stortinget.no

Registrering og møtestart 

Når dere skal logge dere på landsmøtet fredag 23. april skal dere logge dere inn på Zoom og GoPlenum. Dette står det utfyllende informasjon om i vedlegget om teknisk informasjon over.  

Onsdag 21. april vil delegater motta en epost med pålogging og passord til Zoomrommet samt en tekstmelding med pålogging til GoPlenum.  

Pålogging og registrering starter kl.09:30 og alle må være pålogget i Zoom innen kl.10:00. Noen delegasjoner skal sitte samlet. Alle må likevel ha egen datamaskin og koble seg på Zoom ved møtestart. 

Hva gjør jeg om jeg lurer på noe? 

Har du generelle spørsmål om landsmøtet, sakene og forslagene kan du kontakte delegasjonslederen eller fylkessekretæren din. 

Har du problemer med GoPlenum, ikke får tegnet deg eller logget deg inn osv. så ta først kontakt med din fylkessekretær. Dersom problemet fremdeles ikke er løst, kan du kontakte den sentrale tekniske staben. Du blir da kontaktet så fort som mulig dersom du ikke får svar med en gang.   

Epost: lmsupport@sv.no

Tlf: 458 48 636