open menu

Velkommen til folkevalgtkonferanse

Etter lokal- og fylkestingvalget har SV fått hundrevis av nye folkevalgte. Vi inviterer nå til en najonal folkvalgtkonferanse i mars 2020. Målet med konferansen er å dele erfaringer, diskutere strategi og kommunalpolitikk.

Søndagen er satt av til parallelle seminarer. Her velger man seg spor utifra hvilke kommunale utvalg man sitter i.

Konferansens målgruppe er SVs folkevalgte samt vararepresentanter som sitter i utvalg eller er vararepresentant i énpersonsgrupper.

Vi gjør oppmerksom på at dette er et rammeprogram og at det vil komme endringer og oppdateringer i programmet. Programmet starter kl.18:00 på fredagen og avsluttes 14:30 på søndagen.

Klikk her for påmelding.

Påmeldingsfrist: Torsdag 27. februar

Når: 13.-15. mars 2020

Hvor: Quality Airport Hotel Gardermoen

Deltagerpris: 700,- (1100,- for enkeltrom)

Studentpris: 500,- (900,- for enkeltrom)

Deltageravgiften betales ved påmelding og dekker opphold, alle måltider og overnatting.

Enkelte kommuner har støtteordninger for skolering og kompetanseheving av folkevalgte. Vi anbefaler at dere undersøker hvilke muligheter som finnes. 

Eventuelle avbestillinger etter 6. mars refunderes ikke. 

Reisen til konferansen bestiller man og legger ut for selv, men kostnader over kr 1000 refunderes i etterkant. For å få refundert deler av reisekostnadene må fly eller regiontog være bestilt innen samme frist som påmeldingsfristen, 27. februar. 

Skjema for reisestøtte sendes ut til alle påmeldte. Om reisekostnadene overstiger kr 1000, skal dette fylles ut og leveres i etterkant av konferansen sammen med bilag, og senest 30. april.

Har du spørsmål om konferansen? Kontakt Endre Flatmo på partikontoret: endre.flatmo@sv.no

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter