open menu

Medlemsmøte: Forandring 2017

22. feb. 19:00 - 22:00 | Trondheim SV | Innherredsveien 50 - 52, 7042 Trondheim

Velkommen til åpent medlemsmøte om SVs hovedsaker for 2017 og SVs arbeidsprogram!

Astrid Kjelsnes er Sør-Trøndelag SVs representant i landsstyret til SV, har stålkontroll på hvert politiske krav i programmet, og kommer til oss i Trondheim SV på Ladejarlen pub.

Hun vil legge frem landstyrets forslag til program (https://www.sv.no/wp-content/uploads/2016/01/Landsstyrets-forslag-til-arbeidsprogram-2017-2021.pdf), og landstyrets forslag til hva som skal være SVs politiske hovedkrav (https://www.sv.no/wp-content/uploads/2017/01/Politiske-hovedkrav.pdf). Hovedkravene er også saker som blir viktige valgkampsaker.

Det er ikke mulig å legge frem hele programmet på den tiden vi har, men Astrid vil gi oss en oversikt over uenighetene i programmet, så vi kan få en oversikt over hvor kampene står og ta debatten.

I tillegg skal Astrid si noen om hvorfor landstyret har foreslått å ha akkurat de politiske hovedkravene de har valgt, og hvordan de skal gjøre Norge til et mer rettferdig samfunn.

Programmet skal til slutt behandles av landsmøte 17-19 mars 2017, for å få til et godt program er vi avhengig av en god diskusjon med alle som er engasjert.

1. Forslaget til program kan leses her: https://www.sv.no/wp-content/uploads/2016/01/Landsstyrets-forslag-til-arbeidsprogram-2017-2021.pdf

2. Forlaget til politiske hovedkrav kan lese her: https://www.sv.no/wp-content/uploads/2017/01/Politiske-hovedkrav.pdf

Husk at du kan sende inn egne endringsforslag til programmet og de politiske hovedkravene.
Frist for å levere endringsforslag til hovedkravene er 25.februar, og kan gjøres her:
Frist for å levere endringsforslag til programmet er 25.februar, og kan gjøres her:

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke i baren

Ny i Trondheim SV?
Er du ny, eller aldri vært på et medlemsmøte i Trondheim SV tidligere, kan du komme til Ladejarlen pub, en time før møtet klokka 18.00. Dette tilbudet er eksklusivt for deg som er ny i SV.

Der møter du meg, nestleder i Trondheim SV Åshild Tungen, som ønsker deg spesielt velkommen, forsøker å forklare på en ryddig måte hvordan prosessen med programmet fungerer, svarer på spørsmål, og tar en hyggelig prat over en kaffe.

Lokasjon

Innherredsveien 50 - 52
Trondheim, 7042 Norway

Del dette Del på Facebook Del på Twitter