open menu

Avlyst: Dekadent og kulturell motdemonstrasjon

29. jul. 12:00 - 15:00 | St. Hanshaugen SV | Fredrikstad, Østfold, Noruega

OBS: Arrangementet er avlyst.

Politiet har nå forbudt folkefesten mot homofobi i Fredrikstad «i likhet med forbudet gitt DNM», som de skriver i en pressemelding. Vi er enig i kritikken fra Ingvild Endestad, leder for Foreningen for kjønns - og seksualitetsmangfold (FRI), i at det er urovekkende at politiet ikke ser forskjellen på de to arrangementene. Vi retter oss imidlertid etter politiets forbud og avlyser turen til Fredrikstad.

Tusen takk for alt engasjementet! Det vil nok dessverre bli nødvendig å demonstrere mot nazisme igjen, og da håper vi dere har lyst til å stå sammen med oss og vise hva vi synes om den gjengen her og det hatet de representerer.

https://www.nrk.no/ostfold/forbyr-markering-mot-nazisme-1.13579762

-------------------------------

Homolobbyen i St. Hanshaugen SV inviterer til markering mot naziorganisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen» sin demonstrasjon i Fredrikstad 29. juli. Deres parole er «Knus homolobbyen! – Kamp mot dekadanse og antikultur!». Det er rett og slett så dumt at vi tenkte å reise ned dit for å vise vår motstand. Alle forslag til kulturelle (eller dekadente) innslag, slagord og annet mottas med takk. Vi skulle helst vært det hele foruten, men siden det nå engang er i Fredrikstad midt på sommeren tenkte vi å gjøre en hyggelig tur ut av det. SV-er eller ei, hvis du vil reise ned og vise at dette ikke er greit er du veldig velkommen til å stå sammen med oss.

Del dette Del på Facebook Del på Twitter