Derfor stemmer jeg SV

Bli med på vår kampanje «Derfor stemmer jeg SV»!

En enkel måte alle medlemmer kan bidra på i valgkampen er å være aktive på Facebook, Instagram og andre sosiale medier. Mange deler allerede bilder, filmer og artikler fra SV-siden, eller fra kandidater og lokal- og fylkeslag. Det er veldig bra og gjør at flere får se hvilke saker SV er opptatt av og kjemper for i denne valgkampen. 

Det som likevel fungerer best, er ofte det personlige og nære. Når du forteller hvorfor du har valgt å stemme SV er det mer interessant for venner, bekjente og familie og kan være med på å overbevise noen om at SV får deres stemme i år.  

«Derfor stemmer jeg SV»-kampanjen er ganske enkel. Du legger rett og slett ut et delebilde av deg selv med en SV-ramme og skriver en kort status. 

Hva gjør jeg? 

Noen eksempler:

«Mange blir visst veldig sinte over tanken på at milliardærer kanskje må betale noen prosenter mer i skatt. Hva med økt makspris i barnehagen? Kutt i støtte til bevegelseshemmede? Kutt i bostøtte? Nå har det vært åtte år med skattekutt for de rikeste. Det har noen betalt for. Derfor stemmer jeg SV.»

«Klokka tikkar. Nok ein sumar med flaum og skogbrannar viser at klimaendringane er i gang. Det er alvor no. I år røystar eg på eit parti som både er raudt og grønt, eit parti som har dei modige klimaløysingane, som vil ta vare på naturen og aldri gløymer at måten vi løyser klimakrisa på må skape mindre, ikkje større skilnader mellom folk. Difor røystar eg SV.»