Ledig stilling som administrasjonssekretær på partikontoret

Publisert av: Eli Ulvestad Publisert: 03. mai 2022
Oppdatert: 03. mai 2022
Lesetid: ca. 2 min
Vi søkjer etter ein ryddig og serviceinnstilt person med engasjement for SV, til å vere ein del av førstelinja på partikontoret. Vi leiter etter deg som vil sørge for at folk som kontaktar SV får eit godt inntrykk av partiet, og gode svar.


Arbeidsoppgåvene vil mellom anna vere: 

Vi leitar etter deg som: 

Vi kan tilby eit kreativt, spennande og tidvis hektisk arbeidsmiljø. Det daglege arbeidet blir utført på partikontoret til SV på Tøyen. Det er fleksibel arbeidstid i stillinga, og det må påreknast noko kvelds- og helgearbeid i samband med møter og seminar. Løn i samsvar med tariffavtale mellom HK og AAF. 

Oppstart august 2022. 

Det er eit personalpolitisk mål å oppnå ei balansert kjønnssamansetning, og å rekruttere medarbeidarar med minoritetsbakgrunn. 

Vil du søkje på stillinga? 

Søknadsfrist er 23. mai. Send oss ein søknad, der du fortel oss om motivasjonen din for å søkje jobb hos oss. Legg også ved CV-en din, slik at vi ser kva bakgrunn og kompetanse du har. Begge dokumenta lastar du opp i søknadsportalen på finn.no.