open menu

Bergen SV inviterer til medlemsmøte mandag 20. mai

På møtet skal vi vedta hvilke fire krav som skal stilles for at det skal være aktuelt for SV å inngå i et byrådssamarbeid etter valget


Tid: Mandag 20. mai kl. 19:00
Sted: Kantinen i Fylkesbygget, Agnes Mowinkelsgate 5, 4. etasje

Kommunevalget i 2019 blir et retningsvalg for Bergen. Etter fire år med et sentrumsbyråd står valget til høsten mellom en høyreside som vil kutte i velferden og en venstreside som jobber for et sterkere fellesskap og en grønn og rettferdig fremtid. SV er det beste valget for alle som ønsker at venstresiden skal styre byen.

For SV er det prioriteringene og standpunktene i politiske saker som avgjør om det er grunnlag for samarbeid. Bergen SV søker makt på vegne av våre velgere for å forandre byen i en mer rettferdig og miljøvennlig retning, og vil forhandle med alle partier som deler vår visjon om et tydelig retningsvalg for Bergen. For at det skal være aktuelt for SV å inngå i et byrådssamarbeid etter valget, må fire krav oppfylles.

Medlemmene har fått komme med endringsforslag på de fire opprinnelige kravene, og her finner du styret i Bergen SV sin innstilling til kravene. Dette skal nå diskuteres på medlemsmøtet, der vi vil gjøre et endelig vedtak.

Her finner du innstillingen til krav fra styret i Bergen SV

Vi håper du finner veien til dette viktige møtet, og hjelper oss med å vedta fire gode krav, som vil være med å skape et Bergen for de mange- ikke for de få.

Del dette